FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

ТИЖДЕНЬ ГЕОГРАФІЇ

З 19 по 23 січня в Дирдинській школі проводився тиждень географії.

В понеділок на лінійці відбулося відкриття тижня географії та оголошення плану заходів. У цей день також був розпочатий конкурс на кращу емблему класу для учнів 5-9 класів.

У вівторок учні 5-9 класів взяли участь у вікторині «Цікава географія», переможцем якої стала 7-класниця Савич Аліна.

Наступного дня в школі пройшов конкурс стіннівок «Збережемо природу рідного краю» (1-9 класи). Найкращий екологічний плакат виконали учні 9 класу (І місце) та 5 класу (ІІ місце). У цей день всі бажаючі школярі та вчителі мали змогу переглянути документальні фільми із серії «Унікальна Україна», які розкрили присутнім туристичне, культурне та природне багатство нашої держави.

В четвер між учнями 7 і 9 класів відбулася інтелектуальна гра «Еврика». На якій учасники доказали, що на достатньому рівні володіють знаннями та уміннями курсу загальної географії та краєзнавства. В напруженій боротьбі з розривом у 2 бали перемогу здобула команда «Географи» 7 класу, яка в останньому конкурсі зуміла швидше визначити географічні координати зазначених точок.

В заключний день тижня географії у п’ятницю в школі був проведений географічний КВК між командою «Гноми» 8 класу і збірною командою 6 і 9 класів «Екологи». Серед восьми конкурсів були такі як: «Картографічний пазл», «Ти мені – я тобі», «Пошуки пляшки капітана Гранта» (орієнтування на місцевості), «Заспіваємо іноземною мовою», реклама тур-фірми «Завезіть мене в Гімалаї» тощо.

Завдяки згуртованості та креативності, перемогу отримала команда «Гноми». Родзинкою їхньої реклами турподорожі була демонстрація туристам непосидючого дитя єті.

Подібні конкурси, ігри та загалом предметні тижні згуртовують дітей та колектив школи, розкривають таланти та можливості школярів, особливо тих учнів, яким важче дається навчання за традиційною методикою, але в кого закладений значний творчий та організаторський потенціал.

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.